Cykelklubben hos Velo Pavé

Velkommen til Cykelklubben hos Velo Pavé, her er plads til alle.

Cykelklubben hos Velo Pavé er kendt for på ekstraordinær vis, at forene det sociale samvær med effektiv træning. Her er plads til både den seriøse ryttere og til ryttere på “Café holdet”, som tager den lidt mere med ro. Uanset, om du kører på det ene eller andet hold, så sørger vi for, at du får god træning og kommer godt hjem fra træning med et smil på læben.

Begyndertræning er målrettet nye ryttere, som ikke er vant til at køre i gruppe. Der bliver ved træningen lagt vægt på, at du får øvet dine tekniske færdigheder, og også for forbedret din form. For at give så mange som muligt en tryg og træningseffektiv oplevelse, kører vi sæsonen igennem forskellige begynderhold – spørg gerne i butikken om, hvilke tilbud der kommer.

Lysten til at blive bedre hænger ikke sammen med, hvor stærkt du cykler i dag eller har cyklet, men om du har lyst til at indgå i et fælles træningsforløb, hvor der er fokus på kvalitet og forbedring. Og det er nu engang lettere for de fleste, at træne både hårdt og/eller langt, når man er sammen om det. Vi kalder tilbuddet Specifik træning.
Specifik træning henvender sig til dig, der har et bestemt motionsløb for øje, som du ønsker at træne specifikt henimod, eller dig, der har et ønske om at blive bedre til at cykle.

GO STIL på landevejen og i skoven Et andet kendetegn for Cykelklubben hos Velo Pavé, er den evige fokus på at udvise god stil overfor medtrafikanter på både landevejen og i skoven. Vi kan godt lide at køre stærkt på cykel, men det skal komme i anden række, når det gælder hensynet til andre medtrafikanter.

HYGGE & RACE Vi kan godt lide at cykel stærkt, og vi træner ofte målrettet frem til løb i både ind og udland, men det forhindre os aldrig i, at nyde hinandens selskab efter træning – Pavèn er det perfekt sted til afrunding af enhver træning.

STANDARD klubtræninger er de åbne træninger, tirsdag, torsdag, lørdag og søndag. Det inkluderer således ikke de lukkede specifik -træningsforløb der afvikles i løbet af sæsonen.

Begyndertræning
Vi tilbyder i løbet af året løbende moduler med begyndertræning. Er du lidt usikker på, hvilken træning der vil passe dig, er lørdags træningen kl. 9.30, et godt sted at starte – alle er velkommen.

Sommer (tid) standard klubtræning.  
Tirsdag og torsdag kl.18.00
Lørdag kl.9.30
Søndag kl.9.00

Vinter (tid) standard klubtræning.
Tirsdag kl. 18.00 med lys i skoven
Torsdag kl. 9.00 netværks træning. (forreste rytter bestemmer ruten, bagerste bestemmer farten)
Lørdag kl.9.30 "Mettes - træning for alle"
Søndag kl.9.00. Distance træning
(Al vintertræning er på Cross cykel)

Al træning starter fra Pavèn, Rugmarken 9B, 3520 Farum. – du er velkommen til at være med et par gange, før du beslutter dig for at blive medlem af klubben.