Cykelklubben hos Velo Pavé

Velkommen til Cykelklubben hos Velo Pavé, her er plads til alle.

 Cykelklubben hos Velo Pavé er kendt for på ekstraordinær vis, at forene det sociale samvær med effektiv træning. Her er plads til både den seriøse ryttere og til ryttere på “Café holdet”, som tager den lidt mere med ro. Uanset, om du kører på det ene eller andet hold, så sørger vi for, at du får god træning og kommer godt hjem fra træning med et smil på læben.

Begyndertræning er målrettet nye ryttere, som ikke er vant til at køre i gruppe. Der bliver ved træningen lagt vægt på, at du får øvet dine tekniske færdigheder, og også for forbedret din form. For at give så mange som muligt en tryg og træningseffektiv oplevelse, kører vi sæsonen igennem forskellige begynderhold – spørg gerne i butikken om, hvilke tilbud der kommer.

Vi har uddannet mange dygtige trænere igennem DGI, og vi sørger løbene for at klæde vores trænere på, så vi kan køre sikkert og med 'go stil' på landevejen.


GO STIL på landevejen og i skoven Et andet kendetegn for Cykelklubben hos Velo Pavé, er den evige fokus på at udvise god stil overfor medtrafikanter på både landevejen og i skoven. Vi kan godt lide at køre stærkt på cykel, men det skal komme i anden række, når det gælder hensynet til andre medtrafikanter.

HYGGE & RACE Vi kan godt lide at cykel stærkt, og vi træner ofte målrettet frem til løb i både ind og udland, men det forhindre os aldrig i, at nyde hinandens selskab efter træning – Pavèn er det perfekt sted til afrunding af enhver træning.

STANDARD klubtræninger er de åbne træninger, tirsdag, torsdag, lørdag og søndag. Det inkluderer således ikke de lukkede specifik -træningsforløb der afvikles i løbet af sæsonen.

 

KVINDETRÆNING. Da en stor del af vores medlemmer er kvinder, er der specifik kvindetræning i forårsmånederne, indtil sommerferien. Der træner kvinderne sammen, på forskellige niveau. 


BEGYNDERTRÆNING. Vi tilbyder i løbet af året løbende moduler med begyndertræning. Er du lidt usikker på, hvilken træning der vil passe dig, er lørdags træningen kl. 9.30, et godt sted at starte – alle er velkommen.

Sommer (tid) standard klubtræning.  
Tirsdag og torsdag kl.18.00
Lørdag kl.9.30
Søndag kl.9.00

Vinter (tid) standard klubtræning.
Tirsdag & / Eller Torsdag kl. 18.00 med lys i skoven
Lørdag kl.9.30 "Mettes - træning for alle"
Søndag kl.9.00. Distance træning
(Al vintertræning er på Gravel cykel)

Al træning starter fra Pavèn, Rugmarken 9B, 3520 Farum. – du er velkommen til at være med et par gange, før du beslutter dig for at blive medlem af klubben.